Englannin Mestaruussarjassa neljäntenä majaileva Bristol City on lehtitietojen mukaan ollut kiinnostunut Panathinaikosin suomalaisesta hyökkäävästä keskikenttäpelaaja Robin Lodista.

Paikallislehti Bristol Post nosti jälleen Lodin nimen esiin, kun lehti puhui mahdollisista tulijoista tammikuun siirtoikkunassa. Lehden mukaan Bristol City on ollut kiinnostunut Lodin lisäksi Evertonin organisaatiossa pelaavasta keskikenttäpelaaja Liam Walshista sekä Birminghamissa pelaavasta keskikenttäpelaaja Maikel Kieftenbeldistä.

Seuran toimitusjohtaja Mark Ashton kertoi seuran suunnitelmista tammikuun siirtoikkunan aikana.

– Olemme tehneet kovasti töitä useiden kuukausien ajan sekä tammikuun että kesän siirtoikkunoiden suhteen.

Ashton korosti, ettei seura ole myymässä pelaajia vaan enempi vahvistamassa kokoonpanoa. Bristol City taistelee yhä tiukasti noususta Valioliigaan.

– Olemme käyttäneet paljon aikaa rakentaaksemme joukkuetta, ryhmähenkeä ja kulttuuria tässä seurassa edellisten yhdeksän kuukauden aikana, emmekä halua horjuttaa sitä.

– Aiomme silti tarkkailla markkinoita, se on varma. Ja kun ihmiset kyselevät, että aiommeko myydä pelaajia, haluan tehdä tämän selväksi: Steve Lansdown (omistaja) ei ole antanut minkäänlaista painetta myydä yhtäkään pelaajaa. Me päätämme, milloin pelaaja lähtee tästä seurasta, jos lähtee, Ashton korosti.

Lodin perässä on HITC-sivuston mukaan myös toinen Mestaruussarjan joukkue Wolverhampton. Aiemmin Lodista oli myös kiinnostunut belgialaisseura Standard Liège, joka on kuitenkin belgialaisen Lavenir-lehden mukaan jäämässä pois kisasta hankkia Lod.