Lähde: Ympyrä sulkeutuu – Robin van Persie palaamassa ensimmäiseen ammattilaisseuraansa

© Kuva: Getty Images
Lontoon klassinen derby Chelsea - Tottenham! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Hollannin pääsarjassa Eredivisiessä pelaava Feyenoord on päässyt yhteisymmärrykseen hyökkääjä Robin van Persien paluusta seuraan, kertoo Algameen Dagblad.

Lehden mukaan van Persien, 34, edustajat ovat neuvotelleet hollantilaishyökkääjän nykyisen seuran, turkkilaisen Fenerbachen, kanssa onnistuneesti hänen sopimuksensa purkamisesta. Sopimus olisi normaalisti päättynyt kuluvan kauden jälkeen kesällä.

Van Persie matkustaa Feyenoordin lääkärintarkastukseen lauantaina, ja hänen siirtonsa odotetaan vahvistuvan ensi viikolla. Jos asiat sujuvat nopeasti, saatetaan van Persie nähdä ensimmäisen ammattilaisseuransa paidassa jo seuraavana viikonloppuna Ajaxia vastaan pelattavassa ottelussa.

Hollannin maajoukkueessa 102 ottelua pelannut ja 50 maalia iskenyt van Persie teki debyyttinsä Feyenoordissa vuonna 2001. Hän pelasi rotterdamilaisseuran kanssa 78 ottelussa ennen siirtoaan Arsenaliin vuonna 2004. Van Persie on edustanut urallaan myös Manchester Unitedia.

Hänen odotettiin palaavan Feyenoordiin jo viime kesänä, mutta Fenerbache ei halunnut päästää hyökkääjäänsä muualle. Van Persie on kuitenkin jäänyt turkkilaisseuran nokkimisjärjestyksessä kolmanneksi Vincent Janssenin ja Roberto Soldadon taakse.

Hän on pelannut tällä kaudella vasta neljä virallista ottelua.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Lontoon klassinen derby Chelsea - Tottenham! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!