Man Unitedin tähtihyökkääjä uhkaa entisen seuransa omistajaa oikeustoimilla – ”Voodoo ei ole osa hänen elämäänsä”

© Kuva: Getty Images

Romelu Lukaku harkitsee oikeustoimia entisen seuransa Evertonin omistajaa Farhad Moshriria vastaan. Moshiri väitti osakkaiden tapaamisessa belgialaishyökkääjän siirtyneen Evertonista Manchester Unitediin saatuaan voodooviestin pyhiinvaellus matkasta Afrikkaan.

Moshiri mainitsi aiemmin BBC:lle Lukakun soittaneen äidilleen ennen paljastustaan. Belgialainen oli saanut miljardöörin mukaan viestin, jossa maalipyssyä kehotettiin siirtymään Chelseaan.

– Romelun päätöksellä ei ole mitään tekemistä voodoon kanssa. Romelu on todella katolinen ihminen, eikä voodoo ole osa hänen elämäänsä tai uskomuksiaan. Häneltä ei yksinkertaisesti löytynyt uskoa Evertonin projektiin tai luottoa herra Moshirin projektiin, Lukakun edustaja kommentoi BBC:lle.

– Hän ei siksi halunnut tehdä sopimusta missään olosuhteissa. Hän halusi ottaa seuraavan askeleen urallaan ja halusi saada vapauden lähteä.

Lukaku siirtyi Unitediin heinäkuussa hylättyään Toffesin tarjouksen jatkosopimuksesta. Hyökkääjä on tehnyt tällä kaudella 10 maalia Valioliigassa.


Lunasta 50€ ilmaisveto Mestarien liigaan!

  1. Avaa pelitili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta ja saat 50€ ilmaisvedon Mestarien liigan peleihin.
  3. Laita vetoa sisään ja nauti peleistä!