Brasilian maajoukkueen keskikenttäpelaaja Fabinho myöntää, että hänen aikansa AS Monacossa on todennäköisesti tulossa päätökseen.

Ikäisekseen varsin kokenut Fabinho, 24, on ehtinyt pelata jo yli 200 ottelua Monacon paidassa. Joukkueen tukipilareihin kuuluva brassitähti on herättänyt huhujen mukaan muun muassa Atlético Madridin ja Manchester Unitedin kiinnostuksen.

Joulukuussa hän myönsi, että hänen toiveensa on lähteä muualle tänä vuonna, ja tuoreessa Lancen haastattelussa hän teki asian entistä selvemmäksi.

– Jos oikea siirto tulisi kohdalle, kenties joku toinen liiga tai joku seura, jolla on isommat rakenteet ja suuremmat tavoitteet… Minä rakastaisin sitä, sanoi Fabinho.

– Olen nauttinut ajastani Monacossa. Voitin täällä mestaruuden, mutta nyt uskon, että aikani täällä on tulossa päätökseen.

– Tiedän, että seuran tavoitteena on sijoittua toiseksi sarjassa ja ansaita siten paikka Mestarien liigaan. Meidän tavoitteenamme ei ole hankkia maailmanluokan nimiä, vaan lupaavia nuoria.

– Uskon, että olen itsekin käynyt sen läpi. Tulin tänne täysin tuntemattomana, mutta nousin ihmisten tietoon ja saavutin asioita. Joten ehkä tarvitsen jonkun uuden haasteen.