Nähdäänkö tänään Barcelona-tähden jäähyväiset? – siirto Kiinaan voi toteutua jo tällä viikolla

© Kuva: Getty Images
Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Javier Mascherano pitkä taival Barcelonassa on päättymässä tänä iltana. Katalonialaislehti Sportin mukaan kiinalainen Hebei Fortune ja Barca ovat päässeet yhteisymmärrykseen argentiinalaispuolustajan siirtosummasta.

Lehden mukaan 33-vuotias Mascherano on tänään avauksessa, kun Barcelona kohtaa Celta Vigon Copa del Reyn neljännesvälierien toisessa osaottelussa. Argentiinalainen tienaa Hebeissä noin kymmenen miljoonaa euroa kaudelta.

Mascheranon siirron odotetaan toteutuvan vielä tämän viikon aikana.

Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!