Näin Perparim Hetemajn lopetuspäätös otettiin vastaan somessa: ”Täydellinen esimerkki siitä”

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien pitkäaikainen luottopelaaja Perparim Hetemaj päätti lopettaa uransa A-maajoukkueessa. Hetemaj kertoi päätöksestä maanantaisessa lehdistötilaisuudessa.

Päätös tuli hieman yllättäen, sillä Chievon keskikenttäpelaajalla on ikää vasta 31 vuotta.

– Olen tätä päätöstä pyöritellyt jo jonkin aikaa. Ikää tulee lisää ja tuntuu, että palautuminen ei ole yhtä helppoa kuin ennen. Eikä A-maajoukkue ole sellainen paikka, jossa voi pelata 90- tai 95-prosenttisessa kunnossa, Hetemaj perusteli päätöstään.

Lue toimittajamme kommentti Hetemajn lopettamispäätöksen vaikutuksista tästä.

Hetemaj on kuulunut Huuhkaja-kannattajien suosikkipelaajiin. Se myös näkyi Twitterissä, jossa pelikaverit, kannattajat ja jalkapallon parissa työskentelevät ihmiset kiittelivät Hetemajta panoksestaan maajoukkueen eteen.

– Kiitos Perpa. Sä oot uniikki! Toivottavasti joku päivä sun intohimo, osaaminen, kokemus ja johtajuus siirtyy valmennusroolissa uusille sukupolville, ammattivalmentaja Marianne Miettinen kirjoitti Twitterissä.

Useat joukkuetoverit harmittelivat Hetemajn päätöst lopettaa ura Huuhkajissa. On selvää, että Hetemaj jättää valtavat saappaat täytettäväksi pukukoppiin ja kentälle.

– Kiitos Perpa! On ollut suuri kunnia pelata kanssasi, vaikka pilkkujen laukojasta meillä ei aina ollutkaan sama mielipide. Tuut jättämään ison kolon kentälle ja kalastajatorpan ruokapöytään! maajoukkueen hyökkääjä sekä SuomiFutis-sivuston asiantuntija Joel Pohjanpalo kirjoitti.

– Perpa oli täydellinen esimerkki siitä. Että lahjakkuudella voi päästä tiettyyn pisteeseen asti. Mutta lopulta työnteko määrää kaiken. Tämä kaveri raatoi aina paita märkänä. Hän ei luovuttanut koskaan. Joka ilta oli 100 % pelissä, Henri Karppinen kehui.

Lisää Twitter-reagointeja alla:


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.