Mikkelin Palloilijat tiedotti tiistaina Kakkosen tasolle poikkeuksellisen nimekkäästä pelaajahankinnasta. Seuraan saapuu kahden vuoden sopimuksella 27-vuotias kamerunilainen Sammy Ndjock.

Maalivahtina pelaavalla Ndjockilla on kolmen ottelun verran pelikokemusta Kamerunin maajoukkueesta. Maajoukkueen mukana hän pääsi seuraamaan läheltä myös MM-kisajalkapalloa, sillä Ndjock oli varamaalivahtina Kamerunin joukkueessa vuoden 2014 MM-turnauksessa.

Ndjock aloitti jalkapallouransa 8-vuotiaana Ranskassa. Hän päätyi pian jalostumaan maineikkaan Lillen akatemiaan, jossa miehen pelikavereina olivat muun muassa Chelsean supertähti Eden Hazard ja Barcelonan Lucas Digne. Lillessä hän pääsi harjoittelemaan myös nykyisin Leicesteriä valmentavan Claude Puelin alaisuudessa.

Aikuisuransa aikana Ndjock on pelannut muun muassa Turkin Superliigan Antalyasporissa sekä Yhdysvaltain NASL:n Minnesota Unitedissa.

– Sammy teki vaikutuksen heti ensimmäisestä harjoituksesta alkaen sekä pelillisillä taidoillaan että persoonallaan. Hän on rautainen ammattilainen, josta jokainen nuori pelaajamme saa erinomaista mallia asennoitumisesta harjoitteluun ja urheilullisuuteen, MP:n valmentaja Janne Wilkman kommentoi.