Päivän Lehti: Maajoukkueessa lopettanut Perparim Hetemaj ei syty Nations League -konseptille: ”Kuulostaa lohdutuspalkinnolta”

© Kuva: Juha Tamminen

Nations League on Uefan lanseeraama uusi turnaus Euroopan maajoukkueille, jossa on jokaisen divisioonan voittajalle on tiedossa paikka vuoden 2020 EM-lopputurnaukseen, mikäli paikka ei karsintojen kautta aukea. Suomen A-maajoukkueessa pelit lopettanut Perparim Hetemaj ei suoranaisesti syty turnaukselle.

Chievossa ammatikseen pelaava Hetemaj kommentoi Nations League -konseptia Päivän Lehdelle:

– Uusi kilpailu ja sen tuoma EM-kisapaikka kuulostaa hieman lohdutuspalkinnolle. Itse olisin pysynyt normaalissa karsintakaavassa, Hetemaj sanoi.

Suomi arvottiin C-liigassa samaan lohkoon Kreikan, Unkarin ja Viron kanssa. Lohko voi ennakkoon pitää kelvollisena kisapaikan metsästykseen. Hetemaj, joka ilmoitti tammikuun alussa lopettavansa pelit maajoukkueessa, pitää Suomen mahdollisuuksia hyvinä.

– Toivotaan kuitenkin Suomelle parasta. Mielestäni siinä lohkossa on hyvät mahdollisuudet pärjätä. Vastustajat ovat tuttuja. Suomi on kohdannut nuo kaikki tässä kolmen vuoden aikana, Hetemaj arvioi.

Chievon kapteenistoon kuuluva Hetemaj on yhdistetty siirtohuhuissa toiseen Serie A:n seuraan, Cagliariin, lue uutinen tästä. Hetemaj on sanonut, että ura ulkomailla jatkuu luultavasti parisen vuotta vielä. Sopimus Chievon kanssa on päättymässä ensi kesänä.

– Samaa vanhaa ja normaalikuviot. Pitkään olen ollut samassa mestassa. Samat naamat, sama keskus ja niin edelleen. Viimeisiä vuosia kuitenkin vedellään ja nautitaan niistä, Hetemaj totesi.

Lue Päivän Lehden juttu Hetemajsta tästä linkistä.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.