Valencia-Real Madrid
Lauantaina 27.1 klo 17.15
La Liga

Alavireiset Valencia ja Real Madrid kohtaavat molemmille tärkeässä La Ligan ottelussa. Lauantai-illan kuumasta ottelusta ei panoksia puutu!

Real Madridin vierasmaaleille on luvassa maukas kerroin Coolbetin kautta. Lisätietoa tarjouksesta löydät alta.

Real Madrid tekee yli 2.5 maalia – kerroin 2,16! Ja ensitalletus tuplana

1. Siirry Coolbetin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja saat pelirahan tuplana aina 150€ asti. Jos esimerkiksi talletat 20€, saat heti 40€ pelirahaa.

Valencia pelasi seurahistoriansa parhaan syyskauden, mutta loppuvuodesta eteenpäin vire on kääntynyt laskevaksi. Europaikkojen suhteen kaikki on toki vielä omissa käsissä, mutta Real Madrid ja jopa Sevilla tulevat nälkäisinä takana.

Real Madridin kausi on ollut aikamoista tervanjuontia pitkin kautta. Kovin nöyryytys oli FC Barcelonalle kärsitty 0-3-tappio juuri ennen joulua. Epätasainen kausi tuntuu vain jatkuvan, kuudesta edellisestä ottelusta vain kaksi voittanut Real on kuntopuntarissakin kymmenen huonoimman joukkueen joukossa.

Valencia ei juurikaan loukkaantumisista kärsi, poissa ovat ainoastaan Jeison Murillo sekä mahdollisesti Carlos Soler.

Myöskään Real Madrid ei kärsi suurista loukkaantumisista, poissa ovat Jesus Vallejo Lazaro sekä Dani Ceballos.

Arvio

Kahden alavireisen joukkueen kohtaamisessa ei suosikkia ole helppo nimetä. Real Madrid tuntuu välillä löytäneen kadoksissa olleen vireensä, mm. 7-1-voitto Deportivosta, mutta menettävän sen jälleen. Maailmanluokan pelaajilla kyllästetty Real on alisuorittanut raskaasti, sillä joukkueen rosterilla tehoja pitäisi tulla huomattavasti enemmän.

Valencia on nuupahtanut hienos syyskauden jälkeen, otteet ovat olleet viime viikkoina ailahtelevaisia, ja joukkue on ajautunut yllätystappioihin. Vireaspelistä ei tule Real Madridille helppoa, mutta iskukykyään väläytellyt joukkue latoo vieraskentälläkin komeat lukemat ailahtelevaista Valenciaa vastaan.