Chelsean laituri Eden Hazard vannoi uskollisuutta nykyistä seuraansa kohtaan. Hazardin isä Thierry antoi aiemmin vihjauksia pojastaan Real Madridin suuntaan.

Isä-Hazardin mukaan Eden ei olisi tehnyt jatkosopimusta Chelsean kanssa, koska haluaa ensi kesänä katsoa sen, onko Real Madrid vielä kiinnostunut hänestä. Nyt Eden kommentoi isänsä puheita.

– Isäni sanoi pahoja asioita. Puhuin hänen kanssaan, joten ei mitään hätää! Hazard rauhoitteli Goalin mukaan toimittajaa.

Hazard on pelannut vahvaa kautta Chelseassa. Lauantaina Hazard teki kaksi maalia, kun Chelsea voitti vieraskentällä Brightonin maalein 4-0.

– Olen sitoutunut Chelseaan. Minulla on kaksi vuotta sopimustani jäljellä ja olen onnellinen täällä. Kuten olen sanonut kymmenen kertaa aiemminkin, haluan päättää tämän kauden ja sitten katsotaan. Mutta olen iloinen täällä, Hazard sanoi.

Hazard myös totesi, ettei Chelsea tarvitse tällä hetkellä uuttaa hyökkääjää.

– Koska missaamme paikkoja, ihmiset sanovat, että tarvitsemme hyökkääjää, mutta jos teemme maaleja, olemme liigan paras hyökkäys, eikä kukaan voi sanoa, että tarvitsisimme hyökkääjän. Se riippuu siitä, olemmeko hyvässä iskussa ja mielestäni olemme tyytyväisiä siihen joukkueeseen, mikä meillä on, Hazard totesi.