Sipoon Sanomat: Veikkausliigapelaaja palkittiin uudenvuodenpäivän sankariteosta

© Kuva: Juha Tamminen

PS Kemin uusi keskikenttäpelaaja Keaton Isaksson on saanut kotikunnaltaan Sipoolta kiitosta. Isaksson ja hänen isänsä Harri Hagman toimivat uudenvuoden päivän aamulla sankarillisesti ruotsinkielisen Gumbostrandin koulun palon ensisammuttajina.

Pelaaja oli palon syttyessä matkalla uuteen kotikaupunkiinsa. Isaksson ja Hagman huomasivat koulurakennuksen palavan ajaessaan autolla koulun ohi.

Sipoon kunta palkitsi Isakssonin ja isän lahjakortilla Söderkullan kartanoon. Kunnanjohtaja Mikael Grannasin mukaan vahingot olisivat voineet olla ilman kaksikon nopeaa toimintaa vieläkin suuremmat.

– Jos Isaksson ja Hagman eivät olisi havainneet paloa juuri tuolloin, olisi koko koulu voinut tuhoutua palossa. Kiitämme heitä ansiokkaasta toiminnasta. Kiitokset kuuluvat myös Gumbo FBK:lle, joka oli nopeasti paikalla sammutustoimissa, Grannas kehui Sipoon Sanomille.

Gumbostrand skola on ala-aste, joka sijaitsee Sipoon Gumbostrandissa. 23-vuotias Isaksson siirtyi Kemiin virallisesti vuodenvaihteen jälkeen. Keskikentäpelaaja pelasi viime kauden ruotsalaisessa IFK Luleåssa (uutinen).

Lähde: Sipoon Sanomat