Suomalaisvahti hyvässä vireessä Englannissa – jo toinen peräkkäinen nollapeli: ”He tekevät päätöksistäni vaikeampaa”

© Kuva: Getty Images
Miten Arsenal pärjää sarjajumbon vieraana? Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Reading eteni näytöstyyliin FA Cupissa jatkoon voitettuaan tiistai-iltana Kakkosliigassa pelaava Stevenagen FC:n uusintaottelussa maalein 3-0. Suomalaisvahti Anssi Jaakkolan nollapeli oli jo toinen peräkkäinen pelaamissaan otteluissa.

Jaakkolan, 30, lisäksi Readingin sankari oli ehdottomasti islantilaishyökkääjä Jón Daði Böðvarsson, joka iski ottelussa hattutempun. Readingin päävalmentaja, entinen huipputoppari Jaap Stam kehui pelaajiensa esitystä.

– Oli tärkeää niille pelaajille, jotka pelasivat tänään, että he pääsivät näyttämään ja tekemään minulle vaikeammaksi tehdä valinnat jatkossa, Stam sanoi.

Jaakkola pelasi myös edellisen FA Cupin ottelun Stevenagea vastaa, jolloin mies piti myös maalinsa puhtaana vieraskentällä maalittomassa tasapelissä. Uusintaottelussa Jaakkola venyi muutamaan tärkeään torjuntaan.

Jaakkola on pelannut tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien kuudessa ottelussa, joista maali on pysynyt puhtaana kolmessa. Ykkösmaalivahdin rooli on kuitenkin vielä selkeästi italialaisella Vito Mannonella, joka hankittiin Readingiin viime kesänä Sunderlandista 2,3 miljoonalla eurolla.

Reading pelaa Englannin Mestaruussarjassa (Championship), ja joukkue on tällä hetkellä sarjataulukossa vasta 18.

Miten Arsenal pärjää sarjajumbon vieraana? Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!
Edellinen artikkeliLähde: Jose Mourinho allekirjoittamassa jatkosopimuksen Manchester Unitedin kanssa
Seuraava artikkeliYksi kaikkien aikojen parhaista jalkapalloilijoista lopettaa pelaajauransa