Tuoreen hankinnan loukkaantuminen asetti TPS:n hankalaan rakoon: ”Joudutaan ehkä valinnan eteen”

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigaan nousseen TPS:n kauteen valmistautuminen koki viime viikolla pahan takaiskun. TPS on etsinyt hyökkääjää siirtomarkkinoilta, mutta saattaa olla pakotettu keskikenttäpelaajan hankkimiseen.

TPS tiedotti alkuviikosta viime kaudella SJK:ta edustaneen keskikenttäpelaaja Tomas Hradeckyn sopimuksen. Loppuviikosta Hradecky loukkasi jalkansa ja hänen akillesjänne operoitiin tänään, tiistaina. Pelikuntoon pääseminen vie pitkään ja se tuottaa myös harmaita hiuksia TPS:n päävalmentaja Mika Laurikaiselle.

– Paha menetys. Olen Tomaksen puolesta todella pahoillani ja myös joukkueen puolesta pahoillani, koska häntä kaavailtiin suhteellisen merkittävään rooliin, Laurikainen kertoi TPS TV:n haastattelussa.

TPS oli budjetoinut niin, että varat riittäisivät vielä yhden hankinnan tekemiseen. Etsinnässä oli hyökkäyspään pelaaja, mutta suunnitelmat menivät Hradeckyn loukkaantumisen myötä uusiksi.

– Meillä on rajallinen budjetti ja siellä on varaa varmasti vielä yhteen pelaajaan ainakin. Toisaalta olemme hyökkääjää hakeneet, joten tässä voidaan joutua pienen valinnan eteen.

– Meillä on vielä vähän juttu kesken toimitusjohtajan kanssa. Uskon kuitenkin, että löydämme hyvän ratkaisun siihen. Toivotaan myös, että Tomas tulee pikaisesti kuntoon. Se on kuitenkin se tärkein asia, Laurikainen sanoi.


PÄIVÄN VIHJE: FULHAM – MANCHESTER UNITED

Jääkö ManU telineisiin Lontoon kaatosateessa?