Manchester City – Newcastle
Lauantai
Klo 19.30

Pystyykö Newcastle katkaisemaan Manchester Cityn kymmenen peräkkäisen kotivoiton sarjan? Kertoimien valossa vierailijoiden saumat ovat ohuet.

SuomiFutis-sivuston lukijoille on tarjolla ylimääräistä herkkua tämänkin ottelun tiimoilta. Jos avaat pelitilin Mr.Greenille ja panostat otteluun 25€ vedon, lunastat samalla itsellesi 2 x 25€ ilmaisvetoa tuleviin koitoksiin.

Lisätietoa tarjouksesta löydät alta.

City voittaa taas kotona? Lunasta 2×25€ ilmaisvetoa

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee ensimmäinen talletus ja laita vetosi sisään
4. Asetettujen vetojen kerrointen tulee olla vähintään 1.80. Ensimmäinen ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen 7 päivän kuluttua tästä.

Cityn kausi on ollut tähän mennessä nappisuoritus. Ainoa tappiotahra tilastoihin tuli viime viikonlopulta, kun Liverpool voitti Cityn Anfieldilla 4-3-lukemin. Tästä tappioista huolimatta Cityn etumatka Valioliigan kärjessä on peräti 12 pisteen suuruinen.

Newcastle on löytänyt paremman vireen viime aikoina. Etihahdilla joukkue lähtee kolme tappiotonta peliä allaan, edellinen tappio tuli juurikin Cityä vastaan jouluna.

Loukkaantumistilanne kiusaa hiukan molempia joukkueita. Gabriel Jesus, Phil Foden, Vincent Kompany ja Benjamin Mendy ovat kovia poissaoloja, mutta City saa silti huippukovan rykelmän kentälle laajan materiaalinsa ansiosta.

Newcastlen manageri Rafa Benitez joutuu tarkkailemaan Jesús Gámezin, Florian Lejeunen, Chancel Mbemba´n ja Dwight Gaylen toipumista.

Arvio

Manchester City on ottelussa jättisuosikki, ja Newcastlen yllätysmahdollisuudet ovat todennäköisyyksien valossa todella pienet. Cityn poissaolot ja Newcastlen lähestymistavan otteluun huomioiden parhaimmat tarjoukset löytyvät under-kohteista. Toivotaan, että Cityn maalitehtailu ei ole turhan tehokasta lauantai-iltana.