Agentti: Liverpool-tähden ilmaissiirrosta Juventukseen sovittu – ”Hän on 40 miljoonan euron arvoinen”

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Jalkapalloagentti Federico Pastorello uskoo Juventuksen tehneen todellisen kaappauksen napatessaan Emre Canin ilmaiseksi Liverpoolista. Pastorellon mukaan Saksan maajoukkuemiehen siirto Italiaan on jo sovittu.

Canin sopimus Liverpoolin kanssa päättyy kesällä.

– Juve yritti hankkia Cania jo tammikuussa. Mitä olen kuullut, hänestä tulee varmasti ensi kaudella heidän pelaajansa. Huhut kertovat hänen haluavan Juventukseen-siirtoa. Can olisi loistava lisä. Hän on 40 miljoonan euron arvoinen, joten hänen napppaaminen ilmaiseksi on kunnioitettavaa, Pastorello kommentoi Football Italian mukaan Rai Sportille.

24-vuotias Can on esiintynyt tällä kaudella 32 Liverpoolin ottelussa. Keskikenttäpelaaja on tehnyt viisi maalia ja kerännyt neljä maalisyöttöä kaikissa kilpailuissa.

Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!