Agentti: Liverpool-tähden ilmaissiirrosta Juventukseen sovittu – ”Hän on 40 miljoonan euron arvoinen”

© Kuva: Getty Images

Jalkapalloagentti Federico Pastorello uskoo Juventuksen tehneen todellisen kaappauksen napatessaan Emre Canin ilmaiseksi Liverpoolista. Pastorellon mukaan Saksan maajoukkuemiehen siirto Italiaan on jo sovittu.

Canin sopimus Liverpoolin kanssa päättyy kesällä.

– Juve yritti hankkia Cania jo tammikuussa. Mitä olen kuullut, hänestä tulee varmasti ensi kaudella heidän pelaajansa. Huhut kertovat hänen haluavan Juventukseen-siirtoa. Can olisi loistava lisä. Hän on 40 miljoonan euron arvoinen, joten hänen napppaaminen ilmaiseksi on kunnioitettavaa, Pastorello kommentoi Football Italian mukaan Rai Sportille.

24-vuotias Can on esiintynyt tällä kaudella 32 Liverpoolin ottelussa. Keskikenttäpelaaja on tehnyt viisi maalia ja kerännyt neljä maalisyöttöä kaikissa kilpailuissa.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!