Agentti paljasti: Suomalaisvahti oli lähellä siirtyä Ruotsin sensaatioseuraan viime kesänä: ”Pienestä ovat siirrot kiinni”

© Kuva: Juha Tamminen

Upeasti Eurooppa-liigassa pelannut ruotsalainen kyläseura Östersunds FK oli lähellä hankkia suomalaisen Saku-Pekka Sahlgrenin viime kesällä. Suomalaisagentti Jonne Lindblom kertoi asiasta Twitterissä.

Östersund oli pattitilanteessa, kun joukkue matkusti toiseen osaotteluun Galatasarayn vieraaksi viime heinäkuussa. Ruotsalaisseura oli jo pidemmän aikaan tarkkaillut suomalaista maalivahtia, kun molemmat joukkueen maalivahdit loukkaantuivat tärkeän ottelun alla.

– Galatasarayta vastaan molemmat veskat olivat lasaretissa. ÖFK oli saanut UEFA:lta erikoisluvan rekisteröidä uusi maalivahti. Östersunds soitti minulle 2-3 päivää ennen peliä. He halusivat ostaa Sahlgrenin ja hän olisi pelannut Istanbulissa.

Siirto kuitenkin kariutui.

– Harmittavasti Saku kärsi tuolloin pienestä vammasta, eikä olisi ollut pelikunnossa. Siirto kariutui siihen. Pienestä ovat siirrot kiinni, Lindblom kertoi.

Lopulta Östersund sai parsittua ykkösveskarinsa Aly Keitan pelikuntoon ja eteni jatkoon Galatasarayta vastaan yhteismaalein 3-1. Östersundin upea taival Eurooppa-liigassa päättyi eilen, torstaina, kun se voitti Arsenalin vieraskentällä 2-1, mutta tippui jatkosta yhteismaalein 2-4.

Sahlgren pelaa tällä hetkellä Norjan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Sandnes Ulf:ssa, jota hän on edustanut kaksi edellistä kautta. Sahlgren on pelannut sitä ennen Suomessa HJK:ssa, KTP:ssa sekä RoPS:ssa. Sahlgrenin sopimus norjalaisseuran kanssa on voimassa joulukuuhun 2019 saakka.

Jos et näe alla olevia twiittejä, voit katsoa ne täältä.