Barcelona-legenda varmana: Neymar on tuleva maailman paras – ”Synnynnäinen johtaja”

© Kuva: Getty Images

Barcelona-legenda Xavi Hernández uskoo Neymarin olevan seuraava Ballon d’Or -voittaja, kun Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon aikakausi päättyy. Barcelonan ja Real Madridin tähtihyökkääjät ovat voittaneet 10 edellistä maailman parhaan pelaajan palkintoa.

Ennen Ronaldon ja Messin valtakautta palkinnon voitti vuonna 2007 AC Milania edustanut keskikenttäpelaaja Kaka.

– Kun Messin ja Ronaldon kunto heikkenee, Neymarista tulee seuraava Ballon d’Or -voittaja. Olen varma siitä. Kunnioitan häntä pelaajana, mutta myös ihmisenä. Hän on synnynnäinen johtaja pukukopissa ja kentällä, Xavi kehui espanjalaismedia RMC:lle.

Neymar pelasi Xavin kanssa yhdessä Barcelonassa. Brassihyökkääjä siirtyi viime kesänä Kataloniassa maailmanennätyshintaan Ranskan suurseura PSG:hen.


PÄIVÄN VIHJE: LEICESTER – CHELSEA

Onko hyvävireinen kettulauma Chelsealle liikaa?