© Kuva: Getty Images

Espanjan valtionjohdossakin kohistaan Mestarien liigan trilleristä: ”En haluaisi Neymaria Madridiin”

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Tänään keskiviikkona nähdään todellinen jättiläisten kohtaaminen, kun Real Madrid ja Paris Saint-Germain iskevät yhteen Santiago Bernabéulla Mestarien liigan neljännesvälierän ensimmäisessä osassa.

Illan superottelu on herättänyt kuhinaa myös Espanjan hallituksessa. Vuodesta 1986 Real Madridin kausikortin omistanut Espanjan pääministeri Mariano Rajoy kertoili AS:lle mietteitään otteluparista.

Rajoy näkee, että luvassa on tasainen vääntö.

– Jos katsoo tätä järkevästi, niin saattaa ajatella, että he (PSG) antavat meille selkäsaunan, mutta tällaisissa peleissä voi tapahtua mitä vain.

– Ei saa unohtaa, että kyseessä on Real Madrid, ja tämä on heidän kilpailunsa. Varsinkin nyt, kun he ovat ulkona La Ligan mestaruustaistosta ja Copa del Reystä. Heillä on enemmän tai vähemmän sama joukkue kuin viime vuonna, ja nyt puhutaan hallitsevasta mestarista, joukkueesta, joka on voittanut kolme Mestarien liigan mestaruutta neljänä edellisenä vuotena. Uskon, että voimme pudottaa PSG:n.

Real Madridin ja PSG:n kohtaamiseen tuo lisäjännitettä se, että pariisilaisten ykköstähti Neymar on ollut siirtohuhuissa yhdistettynä Madridin suurseuraan. Rajoyn mukaan Real Madrid ei saa keskittyä liikaa PSG:n hyökkääjätrio Neymar-Kylian MbappéEdinson Cavaniin.

– Ihmiset tulevat keskittymään heidän hyökkäyskolmikkoonsa, mutta heillä on loistava joukkue, jossa on pelaajia, kuten Ángel Di María, Marco Verratti, Adrien Rabiot ja Giovani Lo Celso. Meillä on luvassa kaksi erittäin tiukkaa peliä. Vastakkain on kaksi seuraa, joilla on maailman parhaat pelaajat.

Rajoy kommentoi myös lyhyesti siirtohuhuja, jotka ovat tuomassa Neymaria Madridiin.

– En haluaisi nähdä Neymaria Madridin valkoisessa paidassa.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!