FC Interille kovan luokan vahvistus – hankinnat tehty: ”Palapelin viimeinen puuttuva palanen”

© Kuva: Juha Tamminen
Jatkaako SJK voittoputkeaan lahtelaisten kustannuksella? Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

FC Inter on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen puolustaja Abdoulie Mansallyn kanssa.

Viime kaudella Mansally, 29, pelasi PS Kemissä, jonka lisäksi hänellä on rutkasti kokemusta Pohjois-Amerikan MLS-sarjasta. Mansally on edustanut MLS:ssä New England Revolutionia, Real Salt Lakea ja Houston Dynamoa.

– ”Kenny” on palapelimme viimeinen puuttuva palanen. Olen todella tyytyväinen saadessani hänet tänne, sillä hän oli listallani ykkösenä pelipaikalleen jo viime kauden päättyessä. Hän on voimakas pelaaja, joka pystyy tekemään töitä puolustus- ja hyökkäyssuuntaan samalla tehokkuudella. Hän teki minuun vaikutuksen viime kauden liigassa tekemällä laitapuolustajan paikalta kuusi maalia, Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta kertoi seuran nettisivuilla.

Interin tekninen johtaja Vesa Mäki kertoi, että joukkue on nyt valmis ensi kaudelle.

– Tämän kauden Inter on nuorempi, kotimaisempi ja tasapainoisempi viime vuoteen verrattuna. Uudet pelaajat ovat tuoneet joukkueeseen lisää nopeutta, pelikäsitystä ja taitoa. Kun joukkue saadaan hyvin kommunikoimaan keskenään ja pysymään tuoreena, niin kaudesta on lupa odottaa hyvää, Mäki sanoi.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jatkaako SJK voittoputkeaan lahtelaisten kustannuksella? Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!