FC Inter on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen puolustaja Abdoulie Mansallyn kanssa.

Viime kaudella Mansally, 29, pelasi PS Kemissä, jonka lisäksi hänellä on rutkasti kokemusta Pohjois-Amerikan MLS-sarjasta. Mansally on edustanut MLS:ssä New England Revolutionia, Real Salt Lakea ja Houston Dynamoa.

– ”Kenny” on palapelimme viimeinen puuttuva palanen. Olen todella tyytyväinen saadessani hänet tänne, sillä hän oli listallani ykkösenä pelipaikalleen jo viime kauden päättyessä. Hän on voimakas pelaaja, joka pystyy tekemään töitä puolustus- ja hyökkäyssuuntaan samalla tehokkuudella. Hän teki minuun vaikutuksen viime kauden liigassa tekemällä laitapuolustajan paikalta kuusi maalia, Interin päävalmentaja Fabrizio Piccareta kertoi seuran nettisivuilla.

Interin tekninen johtaja Vesa Mäki kertoi, että joukkue on nyt valmis ensi kaudelle.

– Tämän kauden Inter on nuorempi, kotimaisempi ja tasapainoisempi viime vuoteen verrattuna. Uudet pelaajat ovat tuoneet joukkueeseen lisää nopeutta, pelikäsitystä ja taitoa. Kun joukkue saadaan hyvin kommunikoimaan keskenään ja pysymään tuoreena, niin kaudesta on lupa odottaa hyvää, Mäki sanoi.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.

FC Inter Turku

@FCInterTurku
Viime kaudella PS Kemiä edustanut Abdoulie "Kenny" Mansally siirtyy Interiin kauden 2018 kattavalla sopimuksella! fcinter.fi/uutiset/2018/0… #fcinterturku #veikkausliiga #intertainment