HS: Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti haluaa viedä suomalaisen jalkapallon kansainvälisempään suuntaan – ”Saamme siirrettyä potkupalloimagon”

© Kuva: Juha Tamminen

Palloliiton tuore puheenjohtaja Ari Lahti on avannut suunnitelmiaan uudessa työssään. Lahti haluaa erityisesti tukea tasa-arvoa, kuten demokratiaa, vähäosaisista huolehtimista ja syrjinnän sekä rasismin vastaista työtä.

– Pitää olla selkeät perusteet asioille, että ne ovat oikeudenmukaisia, tasapuolisia, eivätkä syrji miehiä ja naisia, Lahti ilmaisee Helsingin Sanomien haastattelussa.
.
– Palloliitolla voisi olla rahasto. Monilla seuroilla, kuten KuPSilla on jo pitkään ollut rahasto vähävaraisten tukemiseksi.

Lahti uskoo suomalaisen jalkapallon olosuhteiden olevan kunnossa. Puheenjohtajan tavoitteena on muuttaa mielikuvaa potkupallomaasta kansainvälisempään suuntaan.

– Katsojamäärät pitää saada kaksinkertaistettua läpi Veikkausliigan. Olemme nyt valmiimpia ottamaan askeleen, kun saamme siirrettyä potkupalloimagon taustalle ja näytämme, että Suomessa pelataan kansainvälistä jalkapallo, Lahti julisti.

Lue koko HS:n haastattelu tästä.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004