Manchester Unitedin hyökkäyksessä vahvaa kautta pelaava Anthony Martialin sopimus on päättymässä kesällä 2019. Uusi jatkosopimus ei ole ottanut askeleita eteenpäin.

RMC-median mukaan Martialin tilanne Unitedissa on heikentynyt. 22-vuotiaan hyökkääjän agentti kävi Man Unitedin edustajien kanssa kokouksen uudesta sopimuksesta, mutta sen jälkeen mitään ei ole tapahtunut.

Martial on RMC:n mukaan ihmeissään Unitedin käyttäytymisestä. Martial on tällä kaudella lunastanut häneen kohdistuneita odotuksia ja maaleja on syntynyt kaikissa kilpailuissa 11, joiden lisäksi ranskalaishyökkääjä on antanut yhdeksän maaliin johtanutta syöttöä.

RMC:n mukaan Martial ei koe saaneensa tunnustusta työstään ja tästä johtuen mies pohtii tällä hetkellä vaihtoehtojaan. Lisäksi myös Alexis Sánchezin hankinta on vaikuttanut viime aikoina Martialin peliaikaan.