Napoli on kiinnostunut hankkimaan Bayer Leverkusenin ja Saksan maajoukkueen maalivahdin Bernd Lenon ensi kesänä, kertoo La Repubblica.

Italialaisseuran nykyisen ykköstorjujan Pepe Reinan sopimus on päättymässä kuluvan kauden jälkeen. Napolin seurapresidentti Aurelio De Laurentiis on toistaiseksi ollut valmis tarjoamaan konkarivahti Reinalle, 35, vain vuoden mittaista jatkosopimusta, mihin espanjalaistorjuja ei ole tyytyväinen.

Gazzetta dello Sportin mukaan AC Milan sen sijaan on valmis tarjoamaan Reinalle kolmevuotista sopimusta. Milanin ykkösmaalivahdin paikka on 19-vuotiaalla Gianluigi Donnarummalle, mutta myös hänen tulevaisuutensa on ollut viime aikoina tapetilla.

Donnarummaa on huhuttu muun muassa Juventukseen ja Paris Saint-Germainiin.

Kuusi kertaa Saksan A-maajoukkueessa esiintynyt Leno, 25, on pelannut tällä kaudella 28 ottelua pitäen maalinsa puhtaana yhdeksän kertaa.