Mikä joukkue vie Mestarien liigan? – Pasi Rautiainen: ”Heitän aika hurjan jutun”

© Kuva: Getty Images
Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Jalkapallon Mestarien liigan pudotuspelit käynnistyvät tiistai-iltana. Viasatin jalkapalloasiantuntija Pasi Rautiainen maalailee mielessään jo kevään isoa kuvaa.

– Heitän aika hurjan jutun. Ykköstarina on se, että kukaan tämän hetken ennakkosuosikeista ei sitä tule viemään. Minulla on voimakas tunne, että vihdoinkin tsämppärin tulee viemään sellainen joukkue, joka tulee vähän takavasemmalta, Rautiainen ennakoi SuomiFutis-sivustolle.

Rautiaisen mukaan isojen ennakkosuosikkien asema on liian korostunut.

– Tällä hetkellä puhutaan liikaa kahden-kolmen joukkueen erinomaisuudesta. Kun kevään tärkeän pelit tulevat eteen, niin kaiken pitää stemmata. Salaisuus on se, että kahdessa ottelussa kerrallaan puhumattakaan finaalista, kaikki pitää stemmata täydellisesti: homogeenisuus, terveystilanne, pikku onni, pelitapa, onnistumiset oikeina hetkinä.

– Siinä on niin monta aspektia, jotka pitää osua just nappiin. Minulla on tunne, että se, unelma ei tule muutamien joukkueiden kohdalla toteutumaan. Taustalta tulee joku joukkue, joka vie sen, hän sanoo.

Mestarien liiga jatkuu tiistaista alkaen Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Viasat näyttää kauden jokaisen jäljellä olevan Mestarien liigan ottelun suomeksi selostettuna. Pasi Rautiainen on Viasatin studiossa jokaisena pelipäivänä, alkaen tiistaina, kun otteluina ovat Juventus-Tottenham ja Basel-Manchester City.

Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!