Päivän varma: Eurooppa-liigassa huippukerrointa tarjolla

Red Bull Salzburg-Real Sociedad
Torstaina 22.2 klo 22.05
Eurooppa-liiga

Eurooppa-liigan pudotuspelien ensimmäinen kierros jatkuu toisilla osa-otteluilla. Jatkaako RB Salzburg tuhkimotarinaansa ja etenee otteluparista jatkoon?

Real Sociedad tarvitsee ottelusta voiton, joten kotijoukkue RB Salzburgille avautuu varmasti paikkoja. Kotivoitolle on luvassa iso kerroin Mr. Greenillä. Mr.Green tarjoaa uusille asiakkaille loistavaa sisäänheittotarjousta: kaksi 25€ vetoa ovat helposti lunastettavissa.

Red Bull Salzburg voittaa – kerroin 2.30! Nappaa kaksi 25€ arvoista ilmaisvetoa!

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Kotijoukkue Salzburg jatkaa satumaista taivaltaan niin kotoisessa Itävallan Bundesliigassa kuin Eurooppa-liigassakin. Takana on viisi tappiotonta ottelua, joten vire elintärkeään kotiotteluun on hyvä. Ylivoimaiseen tyyliinsä oman maan sarjaa johtava kotijoukkue pääsee keskittymään täysin torstai-illan otteluun. Otteluparin ensimmäinen ottelu päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen 2-2, joten vierasmaalien turvin Salzburg on lähellä jatkopaikkaa.

Real Socieadadin vire ei ole ollut yhtä hyvä, etenkin vieraskentällä on ollut vaikeaa. Joukkue on pelannut todella epätasaisesti koko kauden, ja sen otteluissa onkin nähty kauden kovimmalla keskiarvolla maaleja, peräti 3,8 osumaa per pelattu peli. Ensimmäisen ottelun tuloksen vuoksi joukkue joutunee hakemaan riskilläkin mahdollista voitto-osumaa, joka ei välttämättä sovi muutenkin epävarmalle puolustukselle.

Kotijoukkueelta sivussa on ainoastaan keskikenttäpelaaja Christoph Leitgeb.

Vierasjoukkue Real Sociedad kärsii useamman pelaajan poissaolosta, kun sivussa ovat Carlos Martinez, David Concha Salas, Willian Jose sekä mahdollisesti Hector Moreno.

Arvio

Ensimmäisen osa-ottelun tulos jätti kaiken auki tähän otteluun. Vierasjoukkue Sociedad joutunee ottamaan riskiä ja hakemaan vieraskentälläkin osumia jopa uhkarohkeasti, joka sopii hyvin kotijoukkue Salzburgille. Sociedadin ote on La Ligassakin kirvonnut välillä todella pahasti kesken otteluiden, ja kotijoukkueella on oiva sauma iskeä tähän.

RB Salzburg on Itävallan kovin joukkue ja pääsee pelaamaan fanaattisen kotiyleisön edessä. Vieraskenttä ja tukala tilanne yhteistilanteessa ei sovi Real Sociedadille, joten kotivoitto maukkaalla kertoimella maistuu. Kotijoukkue iskee ottelun voitto-osuman vastaiskun päätteeksi viimeistään ottelun loppuhetkillä, jos Sociedad on pakotettu hakemaan maalia hinnalla millä hyvänsä.