Päivän varma: La Ligassa huippukerroin tarjolla vierasvoitolle!

Levante-Real Betis
Maanantaina 26.2 klo 22.00
La Liga

Maantai-illan kruununa nähdään La Liga – ottelu, jossa Levante yrittää kasvattaa piste-eroa putoamisviivaan ja Real Betis jatkaa parantunutta virettään.

Real Betisin vierasvoitolle löytyy ilmiömäinen kerroin Mr. Greenillä. Mr.Green tarjoaa uusille asiakkaille loistavaa sisäänheittotarjousta: kaksi 25€ vetoa ovat helposti lunastettavissa.

Real Betis voittaa – kerroin 2.90! Nappaa kaksi 25€ arvoista ilmaisvetoa:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Levante on vaikeassa tilanteessa, kuusi edellistä ottelua ilman voittoa tahkonnut joukkue on enää pisteen putoamisviivan yläpuolella. Maalinteon tehottomuus on näkynyt karulla tavalla, pisteitä on jäänyt roppakaupalla matkan varrella tehottomuuden vuoksi. Joukkue on pystynyt viimeistelmään alle maalin per peli – tahdilla, joka harvoin riittää sarjapaikan uusimiseen.

Real Betisin kausi on ollut pettymys tähän asti. Europaikat tavoitteenaan kauteen lähtenyt ryhmä on joutunut tarkistamaan tavoitteitaan, sillä viime viikkojen ailahtelevat otteet ovat pudottaneet joukkueen keskikastiin. Suurin syy sarjasijoitukseen on pettänyt puolustus, Betis on päästänyt sarjassa kolmanneksi eniten maaleja. Niissä peleissä joissa puolustuspää pelaa hyvän pelin, joukkue taistelee heti voitosta. Voittoja viimeiseen viiteen otteluun on tullut kaksi kappaletta.

Levantelta sivussa ovat Ivan Lopez, Alex Alegria, Raul Fernandez sekä mahdollisesti Cheick Doukoure.

Vierasjoukkue Betisiltä puuttuvat ainoastaan Antonio Sanabria ja Zouhair Zou.

Arvio

Levanten ja Real Betisin välillä on selvä tasoero vieralijoiden hyväksi. Jos Betis saa oman pelinsä rullaamaan, sillä on oiva mahdollisuus napata kolme pistettä ja nousta sarjataulukon paremmalle puoliskolle.

Tehoton Levante ei pysty edes kotonaan luomaan riittävästi maalintekopaikkoja, vain kolme kertaa voittoa tällä kaudella juhlinut joukkue taipuu Real Betisille niukasti.