© Kuva:

Päivän varma: Pohjois-Lontoon derbystä kunnon kerroin

Tottenham – Arsenal
Lauantai klo 14.30
Valioliiga

Lauantain isoin ottelu on Pohjois-Lontoon derby. Ottelussa on suuret panokset, sillä Wembleyllä taistellaan Mestarien liigaan oikeuttavista sijoituksista. Sarjataulukosta joukkueet löytyvät sijoilta viisi ja kuusi. Eroa ryhmillä on vain 4 pistettä.

Peliyhtiö Mr.Green tarjoaa loistavaa mahdollisuutta otteluun. Jos Tottenham voittaa ja Harry Kane revittelee maaliverkkoa kerrankin, panos palautuu kolminkertaisena takaisin. Voit lunastaa tämän kerroinboosterin alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Mahtava kerroinboosteri Pohjois-Lontoon derbyyn ja 50€ ilmaisvedot kaupan päälle:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Tottenham pääsee otteluun hyvässä vireessä. Edellinen tappio on niinkin kaukaa kuin joulukuulta, jolloin Manchester City antoi tukkapöllyä Tottenhamille lukemin 4-1. Viimeisimmästä 11 ottelusta Tottenham on voittanut seitsemän ja tähänkin koitokseen isännät lähtevät suosikkina.

Kotiedun merkitys on tässä ottelussa vähintään huomattava. Arsenalin vierassaldo on ollut huono ja Tykkimiesten edellistä vierasvoittoa saa hakea aina joukuulta asti. Kaksi edellistä vierasottelua Valioliigassa ovat päättyneet Arsenalin kannalta nöyryyttävästi, kun ensiksi Bournemouth ja pari viikkoa myöhemmin Swansea kukisti Arsene Wengerin suojatit. Näitä Tykkimiesten esityksiä on vaikea kehua.

Loukkaantumistilanne on molemmilla joukkueilla hyvä, sillä vaivat eivät liikoja vaivaa. Arsenalin kannalta huolta on aiheuttanut ainoastaan Petr Cechin pelikunto. Tottenhamin leirissä iloitaan Danny Rosen ja Harry Winksin palattua pelikuntoon. Jännittyksellä voi myös seurata, nähdäänkö Arsenalin uusi hankinta Pierre-Emerick Aubameyang kentällä. 23 miljoonan punnan hankinta Lucas Moura sen sjaan saattaa debytoida Tottenhamin kannattajien edessä.

Arvio

Perustasoltaan Tottenham on näistä kahdesta joukkueesta edellä. Suosikin asemaa nostaa entisestään kotikenttäetu, joka on merkittävä. Tottenham on saavuttanut kotonaan hyviä tuloksia, kun taas Arsenal on tuskaillut vieraissa. Arsenal on laadukas joukkue, joka voi yllättää. Silti tämä yllätyksen mahdollisuus on nyt alhainen. Kerroinboosteri tarjoaa sellaista herkkua, että eiköhän ne rahat kolminkertaisesti takaisin oteta.

Pelivalintamme: