Liverpool-Tottenham
Sunnuntaina 4.2 klo 18.30
Valioliiga

Sunnuntaina pelataan yksi Valioliigakierroksen odotetummista otteluista, kun viime viikkojen kuumimmat joukkueet Liverpool ja Tottenham iskevät yhteen.

Upeilla hyökkäysvariaatioilla operoivien joukkueiden kohtaamisessa on odotettavissa maaleja. Isomaalinen otelu takaa upean kertoimen Coolbetin kautta. Kun avaat pelitilin, saat ensimmäisen talletuksen tuplana aina 150€ asti.

Liverpool – Tottenham yli 3 maalia – kerroin 1.95! Lunasta myös huipputarjous:

1. Siirry Coolbetin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja saat pelirahan tuplana aina 150€ asti. Jos esimerkiksi talletat 20€, saat heti 40€ pelirahaa.

Liverpool on koko Valioliigan kovakuntoisin seura. Edellisestä kuudesta ottelustaan se on voittanut peräti viisi, ja aiheutti pari viikkoa sitten Manchester Citylle kauden ensimmäisen tappionsa. Philippe Coutinhon myynti ei näytä ratkaisevasti heilauttaneen joukkueen iskukykyä. Mohamed Salah, Roberto Firmino ja Sadio Mane ovat joukkueelle kaikki kaikessa.

Tottenham on myös pelannut vahvasti tammikuun, kuusi edellistä ottelua ovat tuottaneet neljä voittoa ja kaksi tasapeliä. Cupin tasapeli neljännen sarjatason Newport Countya vastaan tuli pahaan aikaan. Uusinta pelataan helmikuulla, jolloin Tottenhamilla on vaikea ja kiireinen ohjelma europeleineen. Viime kierroksilla vieraskentällä on ollut vaikeampaa, ja nyt vastaan tulee kovin mahdollinen haaste, kun joukkue saapuu Liverpoolin kotiluolaan.

Kotijoukkue Liverpoolilta sivussa jatkaa Nathaniel Clyne sekä mahdollisesta Adam Lallana sekä Ragnar Klavan. Tottenhamilta pelikunnon rajamailla olevat edelleen Harry Winks, Serge Aurier sekä Toby Alderweireld.

Sunnuntain ottelussa maaliodotusarvo on kohdillaan. Yhteen iskevät Valioliigan toiseksi tehokkain (Liverpool, 57 maalia) ja kolmanneksi tehokkain (Tottenham, 49 maalia) joukkue maalinteon mittareilla mitattuna. Lisäksi joukkueet taistelevat edelleen paikasta neljän parhaan joukossa, ja tässä taistelussa kolme pistettä olisi elintärkeä kummallekin joukkueelle. Liverpool miehittää kolmatta sijaa, Tottenham on viidentenä vain kahteen pisteen päässä.

Arvio

Harry Kane johtaa totutusti maalipörssiä, osumia englantilaisella on kasassa jo hulppeat 21. Mohamed Salah seuraa perässä, osumia egyptiläinen on pussittanut jo 19. Ottelun sisällä nähdään siis kamppailua myös henkilökohtaisesta kunniasta ja arvostuksesta. Uskotaan joukkueiden yltyvän maalitehtailuun oikein huolella. Maaliodotusarvoa nostaa myös Liverpoolin puolustuksen arvaamattomuus ja virheherkkyys kun paine sen puolustusalueella kasvaa.