Juventus ja Tottenham ovat vastakkain Mestareiden liigan pudotuspelien avauskierroksella. Tottenhamin Harry Kane on osunut tällä kaudella ns. isoja seuroja vastaan vain Liverpoolin ja Borussia Dortmundin verkkoon. Nyt pitäisi ampua myös Juventusta vastaan.

– Harry Kane on merkitty mies. Gonzalo Higuaín on omalta osaltaan merkitty mies. Miten Kane tulee pyörimään, mönkimään ja pärjäämään siellä jalkaviidakossa. Pystyykö hän lyömään itsensä näin tärkeässä ja isossa pelissä isolla tavalla läpi, Viasatin jalkapalloasiantuntija Pasi Rautiainen pohtii SuomiFutis-sivustolle ottelun alla.

Rautiaisella on Kanen lisäksi selkeänä mielessä, mitä pelitavallista asiaa hän erityisesti syynää.

– Katson, millä Juventus saa kiinni Tottenhamin eteenpäin puolustamisen ja rohkean päällekäymisen kiinni. Haluan nähdä Juventuksen puolustuksen pitkäjänteisyyden ja kurinalaisuuden sen, miten he lähtevät siitä hyökkäämään. Totta kai haluan nähdä, miten Tottenham siihen vastaa, hän sanoo.

Juventus-Tottenham nähdään Viasat Jalkapallo -kanavalla suorana lähetyksenä kello 21.00 alkaen sekä Viaplayssa. Pasi Rautiainen on Viasatin studiossa Mika Kottilan kanssa. Viasat näyttää tästä eteenpäin kaikki Mestareiden liigan ottelut suomeksi selostettuina.