Vaasan Palloseura on tehnyt sopimuksen 19-vuotiaan Aatu Kujanpään kanssa. Kujanpään sopimus on yksivuotinen ja siinä on kahden vuoden optio jatkosta.

Lapualta kotoisin oleva Kujanpää on rakentanut uraansa aiemmin SJK:ssa. Pelejä on kertynyt toistaiseksi juniorien SM-sarjoissa sekä SJK:n kakkosjoukkueen riveissä Kakkosessa ja Kolmosessa. SJK:n edustusjoukkueessa hän pääsi pelaamaan vain kahdessa jo kuopatun liigacupin ottelussa.

Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkueessakin pelannut Kujanpää harjoitteli tammikuussa VPS:n kanssa ja pelasi myös harjoituspelissä Umeå FC:tä vastaan.

 

– Aatu on tullut tänne ennakkoluulottomalla asenteella. Hänellä on vielä pitkä tie liigapelaajaksi, mutta jo nyt löytyy ominaisuuksia, joilla hän pystyy pärjäämään. Hän on kehittyvä pelaaja, jota koitamme auttaa matkan varrella, VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi seuran kotisivuilla.

– Hän on pelannut kymppipaikalla paljon, mutta olemme peluuttaneet häntä laidalla täällä. Hän tietää tilanteen, että meillä on paljon hyviä keskikenttäpelaajia ja on ottanut haasteen vastaan.

VPS lupailee lisää sopimusuutisia myös ensi viikolla.