Viime kaudella RoPS:ssa pelannut Anselmi Nurmela on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen virolaisen FC Floran kanssa. Seura kertoi asiasta nettisivuillaan.

Nurmela pelasi viime kaudella 29 ottelussa Veikkausliigassa, joissa syntyi yksi täysosuma. 21-vuotias keskikenttäpelaaja on myös edustanut Pikkuhuuhkajia EM-karsinnoissa. Nurmela kävi ennen Floraan siirtymistä myös tanskalaisen Silkeborg IF:n testissä, mutta sopimusta ei syntynyt.

– Olen todella tyytyväinen, koska Flora on iso seura Virossa. Haluan tehdä parhaani, jotta uusisimme mestaruuden ja pelaisimme hyvin euro-peleissä. Odotan innolla uutta kautta, Nurmela sanoi Floran nettisivuilla.

Flora voitti viime kaudella Viron mestaruuden ja karsii ensi kesänä Mestarien liigaan. Anselmi Nurmela on entisen maajoukkuelegenda Mika Nurmelan poika.