Bayer Leverkusen kohtaa Bundesliigassa sarjan häntäpäässä olevan FC Kölnin. Leverkusenin ykköshyökkääjä Kevin Volland joutuu jättämään ottelun välistä, sillä hän joutuu jännittämään esikoisensa synnytystä.

Volalnd on tällä kaudella ollut vahvassa vedossa. Volland pelaa parasta kauttaan pitkään aikaan. Maalinteossa saksalaishyökkääjä on onnistunut tällä kaudella kymmenen kertaa.

Vollandin huima kausi on ollut yös yksi suurimmista syistä siihen, ettei suomalaishyökkääjä Joel Pohjanpalo ole saanut juuri ollenkaan peliaikaa. Pohjanpalo oli tammikuussa myös siirtohuhujen kohteena, mutta lainasopimsusta ei lopulta syntynyt, lue Pohjanpalon mietteistä tästä.

[readmore from=Pohjanpalo-Joel]

Pohjanpalo ei silti saanut näytönpaikkaa, vaikka Volland sivussa onkin. Leverkusenin avauksessa hyökkääjänä aloittaa ennätyshankinta Lucas Alario. Pohjanpalo on pelannut tämän vuoden puolella yhteensä 20 minuuttia. Pohjanpalo on Leverkusenin vaihtopenkillä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Bayer 04 Leverkusen

@bayer04fussball
Baby-Alarm! 👶👶👶

Hier hat wohl jemand etwas gegen die Kaderplanung einzuwenden: @KeVolland ist auf dem Weg zu seiner Frau ins Krankenhaus. Wir wünschen euch alles Gute, Kevin! 🍀

Für unsere Nummer 31 rückt Marlon #Frey in den Kader.

#KOEB04