Brasilian maajoukkueen lääkäri paljasti: Neymarilla MM-kisat liipasimella

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin lisäksi myös Brasilian maajoukkueen taival saattoi juuri hieman vaivalloisemmaksi. Viime viikolla loukkaantuneen Neymarin paraneminen tulevasta leikkauksesta voi nimittäin viedä jopa kolme kuukautta, kertoo Sky Sports.

Viime kesänä maailman kalleimmaksi pelaajaksi tullut Neymar loukkasi jalkansa viime sunnuntain ottelussa Marseillea vastaan.

PSG julkaisi tiedotteen Neymarin loukkaantumisen jälkeen. Tiedotteessa kerrottiin, että seura yhdistää voimansa Brasilian maajoukkueen kanssa, jotta paras mahdollisen lopputulos voitaisiin saavuttaa.

26-vuotias Neymar saapui eilen Rio de Janeiroon, jossa hänet leikataan todennäköisesti tulevana lauantaina. Brasilian maajoukkueen lääkäri Rodrigo Lasmar kertoi paikalliselle medialle, että tämän kaltaisesta leikkauksesta toivutaan yleensä noin kahdesta kolmeen kuukautta.

Uutiset Neymarin leikkauksesta ovat kuin lunta tupaan PSG:lle, joka kohtaa Real Madridin Mestarien liigan toisessa osaottelussa ensi viikolla. PSG lähtee otteluun muutenkin takaa-ajan asemasta, sillä seura hävisi otteluparin ensimmäisen osan Madridissa lukemin 3-1.

PSG:n yhteistyö Brasilian maajoukkueen kanssa on luonnollisesti ennakkotoimintaa ensi kesän MM-kisoja varten, jossa joukkue toivoo kirkkaimman tähtensä pelaavan. Mikäli leikkauksessa tulisi ongelmia, tai paraneminen hidastuisi, Neymarin osallistuminen MM-kisoihin olisi epävarmaa, ennustaa Sky.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.