Brøndbyn pelaajat passitettiin elintärkeän voiton jälkeen keskellä yötä kuntosalille!

© Kuva: Juha Tamminen

Teemu Pukin ja Paulus Arajuuren edustama Brøndby otti tärkeän 1-0-vierasvoiton FC Midtjyllandista torstai-iltana Tanskan Superliigassa. Voiton myötä Brøndby nousi Midtjyllandin kanssa tasapisteisiin sarjan kärkeen.

FC Midtjyllandin riveissä avauskokoonpanossa uurastivat Tim Sparv sekä ensimmäiset minuutit tällä kaudella pelannut Kaan Kairinen. Kairinen otettiin vaihtoon toisen puoliajan alussa huimauksen takia. Midtjyllandin otteluraportissa kerrottiin, että Kairinen jouduttiin vaihtamaan pitkään jatkuneen heikon olon takia. Sparv tuli vaihtoon 84. minuutilla.

Pukki pelasi Brøndbyn hyökkäyksessä täydet minuutit, kun taas Arajuuri oli pelikiellon vuoksi sivussa. Brøndbyn voittomaalin teki avausjaksolla Kasper Fisker.

Kärkiottelun voittoa ei kuitenkaan juhlittu herkullisella illallisella, vaan kuntosalilla. Brøndbyn valmennus ohjasi pelaajat keskellä yötä, tarkalleen kello 02.45, palauttavan harjoituksen pariin kuntosalille. Palautuminen haluttiin käynnistää heti, sillä Brøndby kohtaa jo ensi sunnuntaina Odense BK:n Tanskan Superliigassa, eikä pistemenetyksiin ole varaa.

Jos et näe alla olevaa kuvaa kuntosalilta, voit katsoa sen tästä.