Bayer Leverkusenin saksalaismaalivahti Bernd Leno odottaa Bayern Münchenin dominoivan Bundesliigaa vielä pitkään.

Bayern on matkalla kohti kuudetta peräkkäistä Bundesliigan mestaruutta. Se on karannut kakkossijalla majailevasta Schalkesta jo 20 pisteen päähän, kun kierroksia on jäljellä yhdeksän.

Taistelu kärjen alapuolella on huomattavasti tasaisempaa. Ero Schalken ja kuudentena olevan RB Leipzigin välillä on vain kuusi pistettä.

Lenolle, 26, Bayernin ylivoima ei ole tullut yllätyksenä.

– Jos totta puhutaan, on myönnettävä, että ero Bayernin ja muiden välillä on todella iso. Ei pelkästään sarjataulukossa, vaan heillä on myös taloudellisella puolella enemmän mahdollisuuksia, sanoi Leverkusen-vahti Omnisportille.

– Kun me pelasimme Euroopassa, meillä ei ollut varaa kierrättää pelaajia yhtä paljon. Vaikuttaa siltä, että Bayern voi vaihtaa vaikka koko joukkueen.

– Pitkällä aikavälillä tämä hankaloittaa asioita. Bayern on liian tasainen ja sillä on kunnianhimoa voittaa jokainen peli. On tapahduttava paljon asioita, jotta joku toinen joukkue voisi voittaa mestaruuden seuraavina vuosina.

– Jalkapallossa sitä ei kuitenkaan ikinä tiedä. Ehkä he kärsivät huonosta kauden alusta ja joku toinen joukkue pääsee heti vauhtiin, sitä ei ikinä tiedä. Ehkäpä jokin joukkue voisi saavuttaa tämän. Haluaisin myös saavuttaa mestaruuden, kun me pelaamme loistavan kauden.

Leno myöntää, että Bundesliigan mestaruustaisto on käynyt myös kannattajille tylsäksi, mutta hän uskoo, että taistelu europaikoista jaksaa yhä innostaa faneja.

– Ihmiset sanovat, että Bundesliiga on tylsä. No, taistelu mestaruudesta on tylsä, mutta kärkipaikan takana on erittäin jännittävää.

– Yhtenä päivänä voit olla kuudentena ja seuravana päivänä toisena. Se on jännittävää meille ja faneille.