Tanskan Superliigassa pelataan torstaina mestaruudenkin kannalta erittäin suuri ottelu, kun Brøndby matkustaa FC Midtjyllandin vieraaksi. Kyseessä on myös todellinen suomalaisten kohtaaminen.

Brøndbyn riveissä Teemu Pukki on ollut todella vahvassa vireessä viime aikoina. Huuhkajien keskuspuolustaja Paulus Arajuuri on myös pelannut hyvin, mutta hän on sivussa Midtjylland-kohtaamisesta varoitustilin täyttymisen vuoksi. Midtjyllandin riveissä Tim Sparv on luultavasti avauskokoonpanossa, jonka lisäksi Kaan Kairinen on nimetty peliryhmään. Markus Halsti ei ole mukana Brøndbyä vastaan.

Midtjylland johtaa sarjaa kolmeen pisteen erolla Brøndbyhyn. Pukki ennakoi ottelua seuran nettisivuilla:

– FC Midtjylland on ollut todella vahva tällä kaudella, mutta me myös, joten luvassa on todella mielenkiintoinen peli. Meillä on hyvä energia joukkueessa ja se ei ainakaan huonontunut, kun voitimme FC Helsingørin viime sunnuntaina. Meidän täytyy jatkaa voittojen hakemista huolimatta siitä, kuka on vastassa, Pukki sanoi.

Pukki iski kaksi maalia ja antoi vieläpä kaksi maaliin johtanutta syöttöä Helsingøria vastaan. Suomalaishyökkääjällä oli pidempi kuiva kausi hieman ennen talvitaukoa, mutta kevätkaudella Pukki on ollut tehokas. Pukki on tehnyt tällä kaudella kymmenen maalia ja antanut kuusi maaliin johtanutta syöttöä. Hän on maalipörssissä jaetulla kuudenella sijalla.

– Minulla on ollut hyvä harjoituskausi ja kauden alku, jolloin tein maaleja ja annoin syöttöjä. Midtjylland on ollut hyvä vastustaja minulle aiemmin, joten lähden peliin hyvällä fiiliksellä, Pukki sanoi.

Midtjyllandin puolella on mielenkiintoista seurata, saako Kairinen peliaikaa. Kairinen esiintyi vakuuttavasti talvitauon harjoitusotteluissa ja nyt se on palkittu myös kutsulla pelaavaan ryhmään. Viime kaudella Kairinen sai kahdessa ottelussa peliaikaa Tanskan Superliigassa.

Ottelu alkaa kello 21.

Muokattu 2.3.2018 klo. 8.21: Korjattu, että Kairinen sai viime kaudella kahdessa pelissä peliaikaa.