Jollen Danger Zone – Joel Pohjanpalo loukkaantumisestaan: ”Tuli jotain, mitä en toivonut”

Maajoukkuekeikka on nyt takana. Tulokset olivat hyvät meille, tosin minulle jäi Makedonia-peli ainoaksi. Olisi pitänyt voittaa se, mutta hienosti jätkät hoitivat Maltan. Olin itse jo siinä vaiheessa takaisin Saksassa, koska nilkkaan tuli jotain, mitä en toivonut.

Nilkkaan tuli jotain, mitä en toivonut.

Kuvien perusteella kyse ei ole mistään vakavasta. Nilkassa on luumustelma, joka tarkoittaa erittäin kovaa kipua, mutta ei tarvetta operaatioihin. Kun kipu hellittää, voi myös pelata. Luumustelmasta toipumisen kesto on yleensä päivissä, ei viikoissa. Jo tähän lauantain Augsburg-peliin yritimme saada jalkaa kuntoon, mutta aika loppui kesken.

Ensi viikolla alkaa uusi yritys. Jos kaikki menee niin kuin pitäisi mennä, olen mukana seuraavassa ottelussa. Kuten sanoin, vamma ei ole vakava, mutta se on kiusallinen ja siitä toipuminen on yksilöllistä.

Vamma on kiusallinen ja siitä toipuminen on yksilöllistä.

Joskus menee aikaa enemmän, joskus vähemmän. Nyt vaikuttaa kuitenkin siltä, että vähemmän.

Tasapeli lauantaina oli meille huono tulos. Leipzig voitti, Schalke voitti. Bayern murskasi Dortmundin 6-0. Frankfurt pelaa huomenna. Tähtäin on ilman muuta Mestarien liigaan ja neljän parhaan joukkoon.

Mutta näitä 0-0 pelejä ei saisi tulla. Jättää meille turhan paljon kirittävää. Ja kun Schalke ja Leigzig voittivat, Schalke karkasi meistä turhan kauas ja Leipzig tuli taulukossa ohi. Seuraava matsi on sitten Leipzigia vastaan. Siinä ei ole kuin yksi mahdollisuus: voitto.

Joel Pohjanpalo
Twitter: @JPohjanpalo


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004