Italian Serie A:n Lazio joutui vuonna 2014 hakkereiden huijauksen kohteeksi, kertoo Gazzetta dello Sport.

Lazio hankki tuona kesänä Hollannin maajoukkuepuolustajan Stefan de Vrij’n Feyenoordista. Italialaisseura sai virallisen oloisen ja näköisen sähköpostin, joka oli varustettu Feyenoordin logolla ja tilinumerolla, jota käskettiin käyttämään kahden miljoonan euron pelaajasiirron tekemiseen.

Italialaisten yllätykseksi pian selvisi, että Feyenoord ei ollutkaan saanut rahoja.

Il Tiempon mukaan tapausta tutkinyt syyttäjä onnistui jäljittämään siirretyt rahat hollantilaiseen pankkiin.

De Vrij, 26, on noussut Laziossa Serie A:n huipputopparien joukkoon. Hän ei ole kuitenkaan suostunut allekirjoittamaan seuran kanssa uutta jatkosopimusta ja taannoin hän ilmoitti, että on vaihtamassa kesällä maisemaa. Useiden italialaislähteiden mukaan de Vrij on suuntaamassa Internazionale Milanoon, joka on tarjonnut hänelle viiden vuoden diiliä.