Manchester Cityn hyökkääjätähti haluaa Englannin kannattajilta vähemmän kriittisyyttä – ”Joskus meidät tuomitaan liian aikaisin”

© Kuva: Getty Images

Manchester Cityn hyökkääjätähti Raheem Sterling toivoo Englannin maajoukkueen kannattajilta MM-kisoissa vähemmän kriittisyyttä. Englanti on usein saanut kannattajiltaan paljon rapaa niskaan johtuen heidän korkeista odotusarvoista.

Sterlingin mielestä The Three Lionsin fanit ovat jopa liiankin negatiivisia.

– Tunnen negatiivisuutta olevan joskus liikaakin. Haluaisin kuulla jotakin positiivisia huomioita, että pojat saisivat tietää kaikkien olevan heidän takanaan, Sterling kertoi BBC:lle.

– Antakaa poikien lähteä MM-kisoihin ilman paineita, niin että jokainen on heidän takanaan. Näkisimme silloin varmasti paremmin Englannin. Mielestäni, jos tukisimme pelaajiamme ja antaisimme heille rakkautta, se auttaisi heitä huomattavasti. Miten paljon se kasvattaisikaan heidän itseluottamustaan.

Sterling toisaalta myös ymmärtää kannattajjien korkeat odotukset.

– Tietenkin se on ikävää pukea paita päälle ja saada negatiivista palautetta. Se on kuitenkin samaan aikaan myös sitä, mitä kannattajat haluavat nähdä. He haluavat nähdä meidän pelaavan hyvin. He eivät tee sitä hyväntahtoisimmalla tavalla, mutta silloin tietää täytyvän parantaa. Joskus meidät kuitenkin tuomitaan liian aikasin, eikä se aina toimi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.