Päivän varma: Eibarin vierasvoitolla huippukerroin – lunasta 50€ ilmaisvetoja!

Levante-Eibar
Perjantaina 16.3 klo 22.00
La Liga

La Ligassa pelataan perjantaina vain yksi kamppailu, kun putoamista vastaan taisteleva Levante kohtaa ylemmän keskikastin Eibarin.

Levante on ollut koko kauden tehoton, Eibarin vierasvoitolle löydät huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Eibar voittaa kertoimella 2.38!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Levante on tukalassa paikassa, vain yhden ottelun viimeisestä kuudesta ottelusta voittanut joukkue on neljä pistettä putoamisviivan yläpuolella. Viime aikojen heikko vire on syventänyt joukkueen tuskaa, ja maalinteko on ollut todella vaikeaa. Levante on viimeistellyt ainoastaan 0,82 maalia keskimäärin ottelussa, joka on aivan liian vähän. Joukkueen onneksi mm. Las Palmas ja Malaga ovat viimeistelleet vielä heikommin.

Eibar on sarjassa tällä hetkellä yhdeksäntenä, mutta myöskään sen vire ei ole paras mahdollinen. Kaksi voittoa kuuteen viime otteluun ei ole häävi tulos, mutta kokonaisuutena kausi on vielä plus-merkkinen. Joukkue on viimeistellyt 1,25 maalia keskimäärin ottelussa, joka on La Ligan keskitasoa.

Kotijoukkue kärsii valtavista loukkaantumishuolista, kun sivussa ovat Ivan Lopez, Alex Alegria, Raul Fernandez, Tono, Cheick Doukoure sekä mahdollisesti Sergio Postigo sekä Amando Sadiku.

Eibarilla ei poissaoloja ole yhtä paljon, sivussa ovat ainoastaan Fran Rico, Sergi Enrich sekä Fabian Orellana.

Arvio

Levante kärsii niin rajuista poissaoloista, että sen tehottomuus ei varmasti ainakaan helpotu, joukkue on vaarassa jäädä nollille kotikentällään. Eibar nappaa niukan vierasvoiton laadukkaamman pelaajiston ja tiiviimmän kenttätasapainon avulla, 0-1 – tulos on todennäköisin vaihtoehto loppulukemille.