Suomi-Malta
Maanantaina 26.3 klo 19.00
Maaottelu

Suomen valmistautuminen ensi syksyn Nations Leagueen jatkuu, kun joukkue saa Turkissa pelattavassa ottelussa vastaansa Maltan.

Suomi on ollut Markku Kanervan alaisuudessa vahva, ja nyt joukkueelta odotetaan osumia jalkapallon lilliputtia vastaan. Isomaaliselle ottelulle löydät huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Suomi-Malta yli 3.5 maalia kertoimella 2.75

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Suomi jatkoi tappiottomien otteluidensa sarjaa perjantaina pelatussa maaottelussa Makedoniaa vastaan, joka päättyi 0-0. Suomi peli on näyttänyt tiiviiltä viimeisen puolen vuoden ajan, joten puolustuspää on ainakin toiminut hienosti. Joukku tarvitsisi nähtyä enemmän hyökkäystehoja, ja nyt joukkueella on oiva sauma parantaa tehtyjen maalien tilastojaan Maltaa vastaan. Kuusi edellistä ottelua ovat sujuneet ilman tappioita.

Malta on jalkapallon pineiä maita, ja se on näkynyt karulla tavalla tuloksissa. Edelliset kuusi ottelua ovat tuoneet vain yhden tasapelin ja viisi tappiota. Joukkue ei myy nahkaansa halvalla, vaan on taistellut tiuaksti isompiaan vastaan. Maalinteko on ollut karulla tavalla joukkueen akilleen kantapää, vain yksi tehty maali viimeiseen viiteen otteluun on auttamatta liian vähän. Mielenkiintoista on seura millaisella joukkueella Malta lähtee Suomea vastaan.

Arvio

Suomen pelaajat olivat pettyneita Makedoniaa vastaan tulleeseen tasapeliin, ja joukkue varmasti tulee otteluun vahvasti näytönhaluisena. Nyt Suomella on mahdollisuus kokeilla näyttäviä syöttöyhdistelmiä ja lisätä tehokkuutta viimeistelyvaiheessa.

Suomi on ottelussa kuskin paikalla ja iskee taululle nälkäisen ja nuoren miehistön johdolla jopa kolme-neljä osumaa Maltan verkkoon.