Paris Saint-Germain voitti Marseillen Ranskan cupin puolivälierässä keskiviikkona maalein 3-0. Voitosta huolimatta pariisilaisten taivas synkkeni, kun Kylian Mbappé jouduttiin ottamaan vaihtoon tauolla loukkaantumisen takia.

PSG kohtaa ensi viikoll Real Madridin Mestarien liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen ratkaisevassa toisessa osassa, johon pariisiliaiset lähtevät tappioasemasta. Real voitti avausosan Madridissa 3-1. Iltapuhdetta ei ainakaan helpota se, että Neymar on nyt varmasti sivussa Real Madridia vastaan, lue uutinen.

Mbappén loukkaantumisesta ei vielä ole tarkempia tietoja. PSG-käskijä Unai Emery oli huolissaan ja toivoi, että mies saadaan parsittua kasaan ensi viikon tiistaiksi.

– Hän sai iskun nilkkaansa. Hän pyysi, ettei pelaisi toisella puoliskolla ja toivon, ettei se ole mitään vakavaa, Emery kertoi toimittajille Goalin mukaan.

Angel Di Maria osoitti pystyvänsä paikkaamaan Neymaria ainakin Marseillea vastaan. Argentiinalaislaituri teki kaksi maalia ja illan kolmannesta vastasi Edinson Cavani. Joka tapauksessa loukkaantumiset varmasti huolettavat Emerya, vaikka mies toista väittäisikin.

– Tänään (keskiviikkona) näimme, että joukkue ja pelaajat, jotka pelasivat, olivat hyviä. Nyt mietin lauantain ottelua Troyesia vastaan, sitten vasta Realia.

– Mutta minä luotan niihin pelaajiin, joita meillä on. Toivon, että kaikki pelaajat ovat valmiita, joko aloittamaan tai tulemaan kentälle vaihdosta, Emery sanaili.