Suomen A-maajoukkueen puolustaja Valtteri Moren pelasi sunnuntaina pitkästä aikaa ensimmäiset minuuttinsa Belgian pääsarjassa, kun hänen joukkueensa Waasland-Beveren hävisi KV Mechelenille vieraissa 0-2.

Moren, 26, urakoi Waasland-Beverenin alakerrassa täydet minuutit. Loukkaantumisista ja sairasteluista kärsinyt suomalaistoppari pelasi viimeksi Belgian liigassa 8. joulukuuta Standard Liègeä vastaan. Hän on pelannut tällä kaudella 16 ottelua Waasland-Beverenissä, jonne hän siirtyi Helsingin Jalkapalloklubista kesällä 2015.

Waasland-Beveren sijoittui Belgian liigan runkosarjassa sijalle 12 ja jatkaa pelejään jatkolohkossa, josta on mahdollisuus päästä taistelemaan paikasta Eurooppa-liigan karsintoihin. KV Mechelen jäi sunnuntaina voitosta huolimatta liigassa viimeiseksi, ja sitä odottaa putoaminen toiselle sarjatasolle.

Jere Uronen taas pelasi 90 minuuttia Genkin vasempana laitapuolustajana, kun joukkue hävisi Gentille kotonaan 1-2. Genk sijoittui runkosarjassa viidenneksi ja jatkaa pelejään mestaruuslohkossa.

Uronen, 23, on pelannut tällä kaudella Genkin kanssa 21 ottelua. Hän siirtyi seuraan tammikuussa 2016 ruotsalaisesta Helsingborgista.