Barcelona-legenda Andrés Iniestalta paljastus cup-mestaruuden jälkeen – ”Julkistan ensi viikolla”

© Kuva: Getty Images

Barcelonan keskikenttäpelaaja Andrés Iniesta pelasi mahdollisesti eilen viimeisen finaalinsa pitkäaikaisen seuransa paidassa. Ilta päättyi Copa del Reyn voittoon Barcan murskattua Sevillan selvällä 5-0-erolla.

Yli 20 vuoden ajan Barcaa edustanut Iniesta on yhdistetty vahvasti Kiinaan (lue lisää tästä). Espanjalainen vahvisti cup-voiton jälkeen julkistavansa ensi viikolla päätöksensä.

– Julkistan päätökseni ensi viikolla. Tunnen itseni tänään onnelliseksi. Minulla on ollut erityinen tunneside kannattajiin, ei vain tänään vaan koko urallani. Voivatko he vaikuttaa päätökseeni? Kannattajien vaikutuksella ei ole hintaa, Iniesta kommentoi lehdistölle.

– Minulla monia tunteita ja vuosia sisälläni. Olen onnellisin voitettuani tämän pokaalin. Kannattajat ansaitsivat sen Rooman tapahtumien jälkeen.