© Kuva: Getty Images

Bayern München on Bundesliigan mestari – mestaruus tuli ylivoimaisesti jo tässä vaiheessa

KuPS, Ilves ja FC Lahti Eurooppa-liigassa – pelit suorina lähetyksinä!

Näet suomalaisseurojen europelit suorina lähetyksinä ja yksinoikeudella.

Saksassa ratkesi jo Bundesliigan mestaruus lauantaina, kun Bayern München haki 4-1-vierasvoiton Augsburgista.

Bayernin kausi on ollut yhtä juhlaa sen jälkeen, kun joukkueen päävalmentajaksi tuli Carlo Ancelottin tilalle 72-vuotias konkari Jupp Heynckes. Alkukausi oli vaikea. Ancelotti sai potkut lokakuun alussa ja tuolloin Bayern oli vielä viisi pistettä Borussia Dortmundia perässä.

Heynckes astui ruoriin ja omaa kieltään kertoo se, että Heynckesin alaisuudessa Bayern on hävinnyt vain kaksi ottelua Bundesliigassa, eikä tasapelejäkään ole tullut kuin yksi! Ero toisena sarjassa olevaan Schalkeen on viisi kierrosta ennen kauden päätöstä peräti 20 pistettä.

Mestarijoukkueen paras maalintekijä Bundesliigassa on ollut siirtohuhujenkin kohteena ollut Robert Lewandowski, joka on paukuttanut peräti 26 maalia. Lewandowski voittaa melko varmasti myös sarjan maalipörssin, sillä seuraavaksi eniten maaleja tehnyt on Lewandowski jäljessä peräti 13 osumaa.

Mestaruus oli Bayernille peräti kuudes putkeen ja kaiken kaikkiaan 28. seuran historiassa.

MM-finaaliin jättikerroin 10,00!

Jalkapallon MM-finaalin voittajalle jättikerroin. Valitse vain Kroatia tai Ranska. Sitten vetoa sisään.