Eintracht Frankfurt hankki uuden maalivahdin – sinetti Lukas Hradeckyn jatkosuunnitelmille?

© Kuva: Getty Images
Championshipissä Derby - Fulham! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Eintracht Frankfurt on tekemässä nelivuotisen sopimuksen Brøndbyn 25-vuotiaan maalivahti Frederik Rønnowin kanssa, mikäli tansalaisvahti läpäisee lääkärintarkastuksen. Seura kertoi asiasta torstai-iltana nettisivuillaan.

Rønnow on kulkenut Eintrachtin nykyisen ykkösvahti Lukas Hradeckyn jalanjälkiä jo pitkään, sillä hän on perinyt ykkösvahdin roolin Hradeckyn jälkeen niin Esbjergissä kuin Brøndbyssäkin. Tanskalaislähteiden mukaan Eintracht maksaa Rønnowista 2,7 miljoonaa euroa Brøndbylle.

– Olemme saaneet Frederik Rønnowissa tärkeän palasen sitoutettua joukkueeseen. Olemme hänestä ja hänen taidoistaan täysin vakuuttuneita, seuran tiedotteessa kerrotaan.

Hradeckyn sopimus Eintrachtin kanssa päättyy ensi kesänä. Suomalaisvahti on pitkään ollut siirtohuhujen kohteena, eikä jatkosopimuksesta ole kuulunut vielä mitään. Rønnowin hankkiminen Frankfurtiin saattaa olla sinetti sille, että Hradecky jatkaa matkaansa kauden jälkeen.

Lue Hradeckyn tuoreita kommentteja mokastaan ja siirtohuhujen tuomista paineista tästä.

– Eintrachtissa jatkamistakaan en ole vielä pois sulkenut. En tiedä jatkosta itsekään, eikä tiedä Eintrachtkaan. Se on totuus. Maalivahtirintamalla tarvitaan ensin liikettä. Sellaisen selityksen voin antaa. Se toimii samoin kuin dominopalikat, Hradecky sanoi aiemmin Bildille.

Nyt vaikuttaisi siltä, että ensimmäinen domino on kaatunut, kun Eintracht julkisti Rønnowin sopimuksen.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Championshipissä Derby - Fulham! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!