FC Lahti tiedottaa kotisivuillaan kahdesta uudesta pelaajasopimuksesta. Molemmat sopimukset kattavat veikkausliigakauden 2018.

FC Lahti

@FCLahti1996
Sopimusuutisia! Halla korvaamaan Pakkasta ja Nuutti Laaksoselle jatkosopimus fclahti.fi/uutiset/2018/0…

#FCLahti #Veikkausliiga

18-vuotias Nuutti Laaksonen on Kouvolan Susien kasvatti, joka on pelannut talven aikana FC Lahden A-juniorijoukkueessa. Viime kaudella Laaksonen teki Kakkosessa FC Lahti Akatemian paidassa neljä maalia, ja vietti muutaman ottelun vaihtopenkillä veikkausliigaotteluissakin. Monipuolinen Laaksonen viihtyy parhaiten laitapuolustajana, mutta talvella hän on pelannut enimmäkseen laitahyökkääjänä.

”Säätieteellisempi” sopimus tehtiin Lahden oman kasvatin, maalivahti Joona Hallan kanssa. 19-vuotias Halla nousee omista junioreista paikkaamaan loukkaantunutta kakkosvahtia Santeri Pakkasta, joka on sivussa ”pitkälle kesään”. Myös kolmosvahti Joona Tiainen on tällä hetkellä loukkaantunut, mutta vamman laadusta ei ole vielä tarkempaa tietoa. Lahden ykkösvahti on makedonialainen Damjan Siskovski.