Huuhkajien maalivahti Lukas Hradecky on jo vahvistanut lähtevänsä Eintracht Frankfurtista kuluvan kauden päätyttyä. Suomalaisen viimeiseksi otteluksi Eintrachtin paidassa jää näillä näkymin Berliinin Olympiastadionilla pelattava Saksan Cupin loppuottelu.

Hradeckyn uudesta osoitteesta ei ole vielä varmuutta, mutta Sport Bildin tuoreessa paperiversiossa arvellaan, että hän siirtyy ensi kaudeksi Bayer Leverkuseniin. Werkselfsissä on nimittäin ykkösvahdin paikka vapautumassa.

[readmore from=Hradecky-Lukas]

Saksan maajoukkueestakin tutun Bernd Lenon sopimuksessa on ulosostoklausuuli, joka on voimassa vain vappuaattoon – eli ensi maanantaihin – saakka. Leverkusen-vahti on nyt saatavilla 25 miljoonan euron hintaan. Mikäli pykälää ei aktivoida nyt, on sama hinta voimassa ensi kerran vasta vuonna 2019. Lenon sopimus Leverkusenin kanssa ulottuu kesään 2020.

Sport Bildin mukaan Lenon agentti Uli Ferber on jo kertonut Leverkusen-johdolle, että ulosostopykälä tullaan todennäköisesti huhtikuussa hyödyntämään.

26-vuotiasta Lenoa on viety huhuissa enimmäkseen Arsenaliin, mutta nyt suunta tuntuu vaihtuneen pohjoisesta etelään. Saksalaislehti uskoo nimittäin Lenon olevan Atlético Madridin uusi maalivahti.

Atléticon nykyinen maalivahti on slovenialainen Jan Oblak, jota huhut vievät puolestaan Paris Saint-Germainiin, Real Madridiin tai Arsenaliin. Oblakin sopimuksen ulosostohinta on muhkeat 100 miljoonaa euroa. Se tekisi hänestä maailman kalleimman maalivahdin.

Lähteet: Spox ja Ligainsider