Manchesterin derbyn alla kuohuu – Paul Pogban agentti keskustellut Cityn kanssa?

© Kuva: Getty Images

Manchester Cityn managerin Pep Guardiolan mukaan heille tarjottiin tammikuussa Paul Pogbaa ja Henrikh Mkhitarjania paikallisvastustaja Manchester Unitedista.

Guardiola kertoi, että pelaajien agentti Mino Raiola oli tarjonnut tähtiä Cityyn.

Pogba, 25, jäi Unitediin ja Mkhitarjan, 29, siirtyi Arsenaliin vaihtokaupassa, jossa Alexis Sánchez liikkui toiseen suuntaan.

Guardiola ja Raiola ovat olleet tekemisissä monta kertaa aiemmin. City-luotsilta kysyttiin lehdistötilaisuudessa, mitä mieltä hän on siitä, että Raiola kutsui häntä ”pelkuriksi” ja ”koiraksi”. Guardiolan vastaus yllätti kaikki.

– Kaksi kuukautta sitten hän (Raiola) tarjosi minulle Mkhitarjania ja Pogbaa pelaamaan kanssamme, sanoi Guardiola BBC:n mukaan.

– Minun vertaaminen koiraan on pahasta. Se ei ole hyvä asia. Hänen on kunnioitettava koiria.

– Meillä ei ole rahaa ostaa Pogbaa, koska hän on niin kallis, sanoi Guardiola muistuttaen, kuinka hyvä pelaaja Pogba on.

Pogba palasi Manchester Unitedista Juventukseen kesällä 2016 silloisella maailmanennätyssummalla, noin 105 miljoonalla eurolla. Suuri hintalappu ei ole kuitenkaan aina korreloitunut positiivisesti Pogban pelaamisen kanssa, ja varsinkin tämän vuoden puolella hän on viettänyt enemmän aikaa vaihtopenkin puolella kuin ”normaalisti”.

Ranskalaistähden ympärillä pyörikin tammikuun tienoilla siirtohuhuja, jotka olivat viemässä häntä pois Unitedista. BBC:n lähteen mukaan United ei olisi missään nimessä myynyt Pogbaa tammikuussa, eikä se olisi myynyt häntä tai Mkhitarjania Cityyn.

Raiola vastasi Guardiolan väitteeseen sanomalla, että ei ole keskustellut espanjalaismanagerin kanssa, mutta hän ei lähtenyt kiistämään, että olisi keskustellut Cityn kanssa Pogban ja Mkhitarjanin saatavuudesta.

– En ikinä puhunut Pep Guardiolan kanssa. En puhuisi hänelle pelaajista, puhuisin Manchester Citylle. Se on fantastinen seura, jolla on fantastinen manageri, sanoi Raiola BBC:lle.

Manchester City isännöi tänään lauantaina Unitedia Valioliigan ottelussa, jossa se saattaa varmistaa itselleen sarjan mestaruuden. Sarjakärki City on kakkosena majailevaa Unitedia 16 pistettä edellä, kun Valioliigaa on (derby mukaan lukien) seitsemän kierrosta jäljellä.

Manchesterin paikallisottelu alkaa Suomen aikaa kello 19:30.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.