Bayern München on valtavan suosittu seura ympäri maailman, mutta kaikkien pelaajien ja valmentajien naamat eivät jää tunnollisimpien ja innokkaimpienkaan fanien muistiin.

Tämän sai huomata myös Bayernin päävalmentaja Jupp Heynckes – tällä kertaa vieläpä Münchenissä.

Heynckes kertoi lehdistötilaisuudessa, että hän oli törmännyt Münchenissä vanhaan pariskuntaan, joka ei tunnistanut legendavalmentajaa lähietäisyydeltä.

– Menin aamulla hissiin hotellissani ja vieressäni oli vanha pariskunta, jolla oli kolme matkalaukkua. Hississä oli varsin tiivis tunnelma, aloitti Heynckes tarinansa.

– Hän (mies) oli hiljainen, mutta hän (nainen) oli ystävällinen ja tervehti minua. Minulla oli mukanani Bayern Münchenin kassi, joten hän kysyi, että ”oletko Bayernin fani?” Vastasin, että ”tietysti olen!”

Heynckesin entinen luottopelaaja, nykyään Major League Soccerin Chicago Firessa pelaava, Bastian Schweinsteiger oli kertonut Heynckesille, että Bayern-luotsi on tunnettu hahmo myös Pohjois-Amerikassa. Hissitapauksen jälkeen Heynckes ei ole enää yhtä vakuuttunut asiasta.

– He olivat varmasti amerikkalaisia. Vaikka Schweinsteiger sanoi minulle, että ”kaikki tuntevat sinut siellä”. Ei, he eivät todellakaan tunne.

Lähde: Bundesliiga