Päätös tuli: Tampereelle rakennetaan uusi jalkapallostadion – rakennustyöt joutuvat odottamaan

© Kuva: Juha Tamminen
Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Tampereella olosuhteet paranevat lähivuosina. Korkein hallinto-oikeus hylkäsi kerrostaloyhtiöiden valituksen ja näin ollen stadion voidaan rakentaa.

Kolme kerrostaloyhtiötä oli tehnyt valituksen kaupunginhallituksen hyväksymästä asemakaavasta, mutta nyt valitukset ovat käsitelty ja kumottu. Tammelan stadion uudistetaan ja uudelle stadionille tulee mahtumaan 6500 katsojaa. Lisäksi stadionin yhteyteen rakennetaan liike- sekä toimistotilaa ja yli 170 asuntoa. Uusi futisstadion tulee olemaan käytössä ympäri vuoden.

Rakennustyöt eivät kuitenkaan ala ennen kuin Olympiastadionin remontti on valmis. Ratinan kenttä toimii varakenttänä sen aikaa, kun Olympiastadionin peruskorjaus valmistuu. Sen jälkeen Ilves voi siirtyä Ratinalle evakkoon siksi aikaa, että Tammelan uusi stadion valmistuu.

Näillä näkymin Olympiastadionin remontti valmistuu aikaisintaan ensi vuoden loppupuolella. Tällä kaudella Ilves pelaa veikkausliigaottelut Tammelan vanhalla stadionilla.

Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!